ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ECG ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2012

Από την ίδρυση μας έως σήμερα βελτιώνουμε και διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας και των δραστηριοτήτων μας με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία και τεχνική γνώση συμβουλεύουμε και σχεδιάζουμε μαζί την βέλτιστη κάθε φορά λύση, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα τον παράγοντα κόστος - ποιότητα σε όλες τις ενέργειες μας.

Η εμπειρία μας σε πλήθος έργων, όπως βιομηχανικές - βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτήρια, χώροι παραγωγής, στείροι χώροι (cleanrooms), ϕωτοβολταϊκά συστήματα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, κτίρια γραϕείων, κατοικίες, καταστήματα κ.λ.π δηλώνει και εγγυάται την ικανότητα, τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας δραστηριότητας.

Η ECG EGERSIS group είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Είμαστε δίπλα στο πλευρό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε όλα τα βήματα της υλοποίησης ενός έργου, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου και όλο πιο ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ

Ο σωστός και επιτυχής σχεδιασμός είναι μια σύνθεση πολλών και αντικρουόμενων παραγόντων με στόχο πάντα το όφελος του πελάτη.

Περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ

Η ECG EGERSIS group είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησις της επιχείρησής σας. Ως Σύμβουλος Ανάπτυξης είμαστε κοντά σας σε κάθε σας βήμα.

Περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ

O περιβαλλοντικός σχεδιασμός αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εναρμονίζοντας την περιβαλλοντική νομοθεσία με τις απαιτήσεις τις επιχείρησης.

Περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον κάθε επιχείρηση επιδιώκει να διαφοροποιηθεί απο τους ανταγωνιστές της.Ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ISO 9001:2008 | ISO 22000

Περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Υπηρεσίες ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων και εγκαταστάσεων. Μελέτή και εφαρμογή Κενακ, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), Εξοικονομισή κατ Οικον, Εξοικονομώ

Περισσότερα

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top