ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

IDEA 300X150 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η μετάβαση από την σύλληψη μιας επιχειρηματικής ιδέας στην φάση της υλοποίησης απαιτεί σταθερά και προμελετημένα βήματα κάθε φορά. Η επιλογή του προγράμματος και η διασφάλιση της όποιας επένδυσης από τα αρχικά στάδια είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία του επενδυτικού σχεδίου.

Η ECG EGERSIS group διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών ευκαιριών για την επιχείρησή σας παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Είμαστε δίπλα στο πλευρό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε όλα τα βήματα της υλοποίησης ενός έργου, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου και όλο πιο ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 

30.10.2013 Ενημέρωση προγράμματος : "Αποτελέσματα προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών"

Εκδόθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα της Δράσης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Δείτε τα αποτελέσματα του προγράμματος ανα περιφέρεια :

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top