Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2020

ISO 9001:2008 | Σύστημα Διασφάλιση Ποιότητας

Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008 είναι το πλέον διαδεδομένο πρότυπο καθώς εφαρμόζεται σε πάνω απο 1.000.000 επιχειρήσεις σε όλο το κόσμο. To ISO 9001:2008 καθορίζει ένα πλαίσιο που βοηθά τους οργανισμούς να βελτιώσουν τη συνέπεια, την ιχνηλασιμότητα, την διοίκηση του οργανισμού , την ικανοποίηση του πελάτη καθιστώντας το ιδανική λύση για τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Στην ECG EGERSIS group έχοντας την απαραίτητη εμπειρία και τεχνική γνώση αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε συστήματα διαχείρισης για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ISO 9001:2008

ISO 9001-GRAPHΤο ISO 9001:2008 είναι ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας (ΣΔΠ), που αποτελείται από ένα σύνολο διαδικασιών, οι οποίες εφαρμόζονται στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης, με απώτερο σκοπό να παραχθεί και να προσφερθεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα, στους πελάτες οι οποίοι αποτελούν και τον λόγο ύπαρξής της.

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Το ISO 9001:2008 έχει την δυνατότητα εφαρµογής σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων / υπηρεσιών, σε όλους τους τοµείς και σε όλα τα µεγέθη των οργανισµών και των επιχειρήσεων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΟΦΕΛΗ

Επιτυγχάνοντας πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, μπορείτε να αποδείξετε στους πελάτες σας (υφιστάμενους και μελλοντικούς), ότι η Επιχείρηση σας δεσμεύεται για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών/προϊόντων σας. Θα αποκτήσετε έτσι, το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, κερδίζοντας νέα συμβόλαια και νέους ευχαριστημένους πελάτες. Τα οφέλη που αποκομίζει μια επιχείρηση πιστοποιήμενη κατα ISO 9001:2008 είναι σημαντικά και σε πολλαπλούς τομείς :

  • Bελτίωση της ιχνηλασιμότητα εντός της επιχείρησης σας
  • Εντοπισμός πιθανών λαθών αποφυγή αυτών
  • Βελτιωμένη ικανοποίηση πελατών
  • Αύξηση κερδοφορίας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης, ανάπτυξη και τεκμηρίωση
  • Σας χορηγούμε ένα εξιδεικευμένο Σύμβουλο ο οποίος θα καταγράψει το υφιστάμενο διάγραμμα διεργασιών σας. Στην συνέχεια, ο Σύμβουλος θα προσαρμόσει την υφιστάμενη λειτουργία της επιχείρησης σας, στα πλάισια του ISO 9001:2008 προσθέτοντας τα απαραίτητα εκείνα δομικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εναρμόνηση με το πρότυπο. Εσείς θα ενημερώνεστε για κάθε στάδιο της προόδου του έργου.

  • Δοκιμαστική εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας
  • Το εμπλεκόμενο σας προσωπικό θα εκπαιδευτεί από τον Σύμβουλό μας στην νέα τεκμηρίωση η οποία έχει αναπτυχθεί και πρόκειται να γίνει βασικό συστατικό της λειτουργίας της επιχείρησης σας. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας θα λειτουργήσει για όσο διάστημα χρειάζεται η επιχείριση σας ώστε να είναι έτοιμη προς πιστοποίηση.

  • Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας
  • Η επιχείριση σας, ενημερώνει τον διαπιστευμένο φορέα που η ίδια έχει επιλέξει, ώστε να πιστοποιήσει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Σε όλη αυτήν την διαδικασία, ο Σύμβουλος θα παρέχει την αμέριστη υποστήριξη του προσφέροντας την φυσική του παρουσία.


 ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ISO 9001:2008

Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία πιστοποίησης


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διεθνη προτυπα ISO 22000:2005 »

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top