Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Κύριο

Για την δημιουργία, εγκατάσταση και λειτουργία νέων επιχειρήσεων ή την επεκτασή τους, τον εκσυγχρονισμό ή την μεταγκαταστασή υφιστάμενων απαιτείται η έγκριση όρων για την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί και απαραίτητη προυπόθεση για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης ή πραγματοποίησης της δραστηριοτήτας.

Οι δραστηριότητες κάθε επιχείρησης επηρεάζουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό το περιβάλλον και δεδομένου την ολοένα αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση των ανθρώπων, ο περιβαλλοντικός σχεδιασμός μίας επιχείρησης αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.

Στην ECG EGERSIS group θέλοντας να προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενσωματώσαμε στις υπηρεσίες μας όλες εκείνες τις διαδικασίες για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση έργων του Ιδιωτικού τομέα.

  • Εκπόνηση Μελέτη Προκαταρτκτικού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ)
  • Εκπόνηση Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)
  • Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ)
  • Φάκελος Ανανέωσης Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ)
  • Φάκελος Τροποποίησης Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ)

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top