ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ

Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΟΥΣτην ECG EGERSIS group δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην έννοια της ποιότητας σε ένα έργο. Η παραλαβή των εργασιών που συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές και τα υπολογιζόμενα μεγέθη της κάθε εργασίας είναι μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρος επιτυχίας ή αποτυχίας ενός έργου. Η ορθή λειτουργία, η αντοχή στο χρόνο, το κόστος συντήρησης είναι κρίσιμα σημεία που συνδέονται άμεσα με την ορθή εκτέλεση των εργασιών κατά την διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών.

Βασικό στοιχείο της ποιοτικής εκτέλεσης ενός έργου είναι η κατάρτιση ενός σχεδίου ποιότητας (Quality plan). Το Πρόγραμμα Ποιότητας Έργου (ΠΠΕ) είναι το έγγραφο, στο οποίο διατυπώνονται οι ειδικές πρακτικές και τα μέσα για την ποιότητα καθώς και η αλληλουχία των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με ένα έργο ή σύμβαση. Με αυτό το τρόπο συνδέονται οι συμβατικές απαιτήσεις με την διαδικασία της εκτέλεσης του έργου και επιτυγχάνεται η προληπτικού χαρακτήρα διάγνωση και διόρθωση σφαλμάτων έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Η ECG EGERSIS group παρέχει τα εξής :

  • Ποσοτική παραλαβή εργασιών έργου (έλεγχος ποσοτήτων, μέτρηση ποσοτήτων).
  • Κατάρτιση Προγράμματος Ποιότητας Έργου (ΠΠΕ) σύμφωνα με τις γενικές και ειδικές προδιαγραφές του έργου.
  • Έλεγχος τήρησης της ποιότητας κατασκευής σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ποιότητας του Έργου (φύλλα ελέγχου εργασιών κλπ).

Η ECG EGERSIS group ειναι πιστοποιημένη απο την TÜV AUSTRIA κατά EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής την εκπόνηση μελετών και την διαχείριση και κατασκευή τεχνικών έργων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top