ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ

Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Στην ECG EGERSIS groupγνωρίζουμε ότι η φάση της αδειοδότησης ενός έργου είναι από τα πιο σημαντικά στάδια και δεν είναι απλά σύνταξη και διεκπεραίωση ενός φακέλου αλλά κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Σε αυτή την φάση καθορίζεται το κόστος κατασκευής, η ποιότητα και η λειτουργικότητα του έργου.

αδειοδοτηση12

Για την κατασκευή οποιαδήποτε έργου ή την έναρξη οποιαδήποτε δραστηριότητας απαιτείται ανάλογα με την φύση του έργου ή της δραστηριότητας μια αλληλουχία απο διαδικασίες-αδειοτήσεις, ώστε η κατασκευή και η λειτουργία να είναι σύννομη με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Το κάθε έργο, προκειμένου να υλοποιηθεί, πρέπει να αδειοδοτηθεί απο διάφορες δημόσιες υπηρεσίες όπως Διεύθυνση Ανάπτυξης, Διεύθυνση Πολεοδομίας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Συγκοινωνιών, Δημοτική Αρχή κλπ. Η διαδίκασία εξαρτάται απο τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε έργου.


Στην ECG EGERSIS group συνδυάζοντας την εμπειρία, την οργάνωση και τέλος την άρτια στελέχωση μας στο τομέα της αδειοδοτήσης έργων ή δραστηριοτήτων προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες :

Δείτε επίσης :  Περιβαλλοντική Αδειοδότηση

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top