ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ΚΑΡΙΕΡΑ

 

ΣυνεργατηςΣτην ECG EGERSIS group πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι ο θεμέλιος λίθος για την παροχή υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών. Για εμάς η ανάδειξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας είναι εξίσου σημαντική με την επίτευξη των αποτελεσμάτων μας.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας επιδιώξτε μια καριέρα μαζί μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ, ελάχιστης προϋπηρεσίας πέντε (5)ετών, ζητείται για τη στελέχωση του τμήματος μελέτων. Απαραίτητη γνώση μελετών βιομηχανικών εγκαταστάσεων,ψύξη-θερμανσή, κλιματισμός.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Επιδιώκουμε και αναζητούμε νέες συνεργασίες σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας. Στείλτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top