ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 
2004

ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ίδρυση της ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ (μετέπειτα ECG EGERSIS group) από μια ομάδα μηχανικών που ασχολούνταν τόσο με την μελέτη όσο και την κατασκευή.
2006

ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Η αύξηση του προσωπικού της ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ οδηγεί την μεταγκατάστη της εταιριας σε νέα μεγαλύτερα γραφεία.
2009

ECG EGERSIS GROUP

Μετονομασία της ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ  σε  ECG EGERSIS group 
2009

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Σε συνέχεια της εξειδίκευσης μας στη μελέτη και την κατασκευή διαβαθμισμένων χώρων (Clean Rooms), η ECG EGERSIS group  εισέρχεται στον εμπορικό τομέα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της iCLEAN ltd στην Ελλάδα, προωθώντας  ένα πλήθος ειδικευμένων προϊόντων για διαβαθμισμένους χώρους. H συνεργασία με την iCLEAN ltd πέρα απο το εμπορικό τομέα επεκτείνεται και στον σχεδιασμό στείρων χώρων.
2009

EN ISO 9001:2008

Η  ECG EGERSIS group πιστοποιείται απο την TÜV AUSTRIA κατά  EN ISO 9001:2008 με  πεδίο εφαρμογής την εκπόνηση μελετών και την διαχείριση & κατασκευή τεχνικών έργων.
2011

ECG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η ECG EGERSIS group εισέρχεται στην αγορά της παραγωγής της ενέργειας με την ίδρυση της  ECG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ με σκοπό την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 400kw.
2012

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διεύρυνση των υπηρεσιών μας στο τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών παρέχοντας, σύνταξη Περιβαλλοντικών μελετών έργων, ανάπτυξη & εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης και τέλος χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε όλα τα στάδια ενός έργου επιτυγχάνοντας κατά αυτό το τρόπο οικονομικές λύσεις, ταχύτητα, ομαλή επικοινωνία και τελικώς την μείωση της συνολικής δαπάνης υλοποίησης ενός έργου.
2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ..............

Σε ενα επιθετικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον η ECG EGERSIS group συνεχίζει να  ικανοποιεί  τους πελάτες της, υλοποιώντας τον στόχο της για  αύξηση της ανταγωνιστικότητας, μέσω του εξορθολογισμού των μεθόδων της οδηγώντας έτσι σε μείωση του κόστους.  Η στελέχωση της εταιρίας, η εμπειρία των μελών, ο εξοπλισμός και η όρεξη για δημιουργία είναι τα εργαλεία για να πετύχουμε.

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top