ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ECG EGERSIS group

 

Η ECG EGERSIS group ανήκει στον κλάδο των τεχνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων και απο το 2009 στο εμπορικό τομέα. Από την ίδρυση μας εώς σήμερα βελτιώνουμε και διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Η ECG EGERSIS group ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που ασχολούνταν τόσο με το σχεδιασμό όσο και την υλοποίηση των κατασκευών. Η συνεργασία των μελών πρόεκυψε από την ανάγκη παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, που ξεκινούν από τον σχεδιασμό του έργου και καταλήγουν στην άρτια παράδοση του.

Το 2009, σε συνέχεια της εξειδίκευσης μας στη μελέτη και την κατασκευή διαβαθμισμένων χώρων (Clean Rooms), η ECG EGERSIS group εισέρχεται στον εμπορικό τομέα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της iCLEAN ltd στην Ελλάδα, προωθώντας  ένα πλήθος ειδικευμένων προϊόντων για διαβαθμισμένους χώρους. H συνεργασία με την iCLEAN ltd πέρα απο το εμπορικό τομέα επεκτείνεται και στον σχεδιασμό στείρων χώρων.

To 2012 η εταιρία διευρύνει τις υπηρεσίες της στο τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών παρέχοντας : Σύνταξη Περιβαλλοντικών μελετών έργων, ανάπτυξη & εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης και τέλος χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η  ECG EGERSIS group είναι πιστοποιημένη από την TÜV AUSTRIA κατά; EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής την εκπόνηση μελετών και την διαχείριση και κατασκευή τεχνικών έργων.

Το όραμά μας

Ήδη από την αρχή της λειτουργίας της, το 2004, η ECG EGERSIS group υιοθέτησε την αρχή ότι μία επιχείρηση μπορεί να είναι ανταγωνιστική και αποδοτική και ταυτόχρονα να λειτουργεί με αξίες.

Βασική μας αρχή είναι να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας και κατά αυτό το τρόπο να δημιουργούμε.

Η δημιουργία είναι η κινητήριος δύναμη μας.

Οι αξίες μας

  • Η τήρηση του κανόνα αξιοπιστία, ποιότητα, συνέπεια σε όλες τις δραστηριότητες
  • Η συνεχόμενη προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας
  • Σεβασμός στον άνθρωπο και στο περιβάλλον

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών του πελάτη βάσει ενός ορθολογικού σχεδιασμού, η βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση μέσω της κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου και η προγραμματισμένη και ποιοτική κατασκευή του. Επιπρόσθετα η αύξηση της ανταγωνιστικοτητάς μας μέσω του εξορθολογισμού των μεθόδων μας οδηγώντας σε μείωση του κόστους, είναι ένας στόχος πιο επίκαιρος απο ποτέ. Η στελέχωση της εταιρίας, η εμπειρία των μελών, ο εξοπλισμός και η όρεξη για δημιουργία είναι τα εργαλεία για να πετύχουμε το στόχο μας.

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top