ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ECG EGERSIS GROUP

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Η ECG EGERSIS group ανήκει στον κλάδο των τεχνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων και απο το 2009 στο εμπορικό τομέα. Από την ίδρυση μας έως σήμερα βελτιώνουμε και διευρύνουμε το ϕάσμα των υπηρεσιών μας και των δραστηριοτήτων μας με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Η εμπειρία μας σε πλήθος έργων, όπως βιομηχανικές - βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτήρια, χώροι παραγωγής, στείροι χώροι (cleanrooms), ϕωτοβολταϊκά συστήματα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, κτίρια γραϕείων, κατοικίες, καταστήματα κ.λ.π δηλώνει και εγγυάται την ικανότητα, τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας δραστηριότητας. Η ECG EGERSIS group είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας και γενικότερα στην τεχνική αγορά, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρύτερη, ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει :


Είμαστε δίπλα στο πλευρό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε όλα τα βήματα της υλοποίησης ενός έργου, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου και όλο πιο ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top