Παρασκευή, Νοέμβριος 27, 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ

ECG EGERSIS group - iClean

Η ECG EGERSIS group αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα την Integrated Cleanroom Technologies ltd προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη και την κατασκευή καθαρών χώρων (clean rooms ή στείρων χώρων). Η iClean δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο σχεδιασμό και στη κατασκευή διαβαθμισμένων χώρων υλοποιώντας λύσεις που συνδιάζουν τις οικονομικές λύσεις με την ποιότητα και την καινοτομία.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ 

Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε εξειδικευμένα για τα προιόντα μας και τις υπηρεσίες μας.


iClean - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η iClean ιδρύθηκε το 2003 και έχει να επιδείξει μεγάλο πλήθος έργων στην Ινδία αλλά και διεθνώς.  Η παραγωγή των προϊόντων της iClean Ltd γίνεται στα δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής συνολικής επιφάνειας 6.500τμ στη HYDERABAD – ANDHRA PRADESH, INDIA. Το εργοστάσιο στο οποίο γίνεται η παραγωγή των modular panels, έχει τη δυνατότητα κατασκευής 300.000τμ πανέλων το χρόνο. Σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού, παραγωγής και εγκατάστασης η εταιρεία εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000 στον τομέα “Design, Manufacture, Installation and Servicing of Modular Clean Rooms and Accessories”.

Το 2009 η εταιρεία βραβεύτηκε με το «2009 FACILITY OF THE YEAR» από τους ISPE, INTERPHEX και Pharmaceutical Processing Magazine.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Βιομηχανία Παραγωγής Φαρμάκων - Φαρμακοβιομηχανία, Βιομηχανία Τροφίμων, Βιομηχανία Καλλυντικών, Βιομηχανία ηλεκτρονικών, Ερευνητικές Εγκαταστάσεις, Νοσοκομεία, Θεραπευτήρια.

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « P-MEC Europe 2013 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ »

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top