Τρίτη, Μάρτιος 09, 2021

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ - AHU ΣΕΙΡΑ IAH

Οι Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες της σειράς ΙΑΗ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε τμήματα τα οποία συναρμολογούνται μεταξύ τους και πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζονται από το πρότυπο ASHRAE standard 62. Η ευελιξία στο σχεδιασμό και την κατασκευή σε συνάρτηση με τη σταθερότητα στη λειτουργία και την εύκολη συντήρηση κάνουν τη σειρά ΙΑΗ ιδανική για πλήθος εφαρμογών.

κλιματιστικες μοναδες

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το πεδίο εφαρμογής των Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων της σειράς ΙΑΗ αφορά τόσο απαιτητικές εφαρμογές όπως βιομηχανικός κλιματισμός, κλιματισμός σε φαρμακοβιομηχανίες, σε βιομηχανίες μικροηλεκτρονικών και νοσοκομεία όσο και συνήθεις εφαρμογές σε εμπορικά κτίρια καικτίρια γραφείων.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

O σκελετός κατασκευάζεται από προφίλ αλουμινίου. Για ιδιαίτερες εφαρμογές υπάρχει σκελετός με θερμοδιακοπή για μείωση των απωλειών και η δυνατότητα για στρογγυλεμένες εσωτερικές γωνίες που δίνουν τη μέγιστη δυνατότητα καθαρισμού και εξασφαλίζουν τη μη συγκέντρωση σωματιδίων στις γωνίες.Τα πλευρικά καλύμματα είναι κατασκευασμένα από πάνελ από γαλβανισμένη λαμαρίνα διπλού τοιχώματος με εσωτερική μόνωση. Τα καλύμματα είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Δυνατότητα κατασκευής του εσωτερικού τους τμήματος από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η σειρά ΙΑΗ έχει μοντέλα με ονομαστικές παροχές από 1.100m3/h έως 50.000m3/h. Η χρησιμοποίηση των ανεμιστήρων της εταιρείας KRUGER ως στάνταρ επιλογή, δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε απαίτηση του πελάτη.

MAILING LIST

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECG EGERSIS group
Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
Τ: 2107770062 F: 2107770072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

Scroll to Top