Κυριακή, Σεπτέμβριος 22, 2019

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ECG

Η επιλογή της εταιρίας που θα εκδόσει το ενεργειακό πιστοποιητικό ειναι εξαιρετικά σημαντική καθώς το πιστοποιητικό που θα εκδοθεί για το ακινητό σας, θα το συνοδεύει για τα επόμενα δέκα (10) έτη ( Χρόνος ισχύς). Όλοι γνωρίζουμε την ολένα και μεγαλύτερη δαπάνη που καταναλώνει η κάθε οικογένεια για την κατανάλωση ενέργειας που θα χρησιμοποιηθεί είτε για την θέρμανση είτε για τον κλιματισμό είτε για την παραγωγή του ζεστού νερού κλπ. Το ενεργειακό πιστοποιητικο κατατάσει τα ακίνητα σε κατηγορίες  ανάλογα με τις ανάγκες σε κατανάλωση ενέργειας ωστέ να γνωρίζει ο κάθε ενοικιαστης ή αγοραστής την δαπάνη σε ενέργεια που καλείται να καταβάλει . Στα χρόνια που ακολουθούν το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης  (ΠΕΑ)θα είναι μια τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις που θα συνοδεύει ένα ακίνητο και θα αυξάνει ή θα μειώνει την αξία του.

 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΑΣ  

Η ECG EGERSIS group από τον Μάιο του 2011 στελεχώνεται απο Ενεργειακούς Επιθεωρητές. Το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους) εγγυάται την ορθή και άμεση διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνουμε. Η εμπειρία μας σε συνδιασμό με την γνώση μας εγγυάται το αποτέλεσμα.

 • ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η οργάνωση και η άρτια καταρτισή μας, μας επιτρέπει την διεκπεραίωση του ενεργειακού πιστοποιητικού σε ελάχιστο χρόνο.

 • ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Δείτε τις προσφορές μας και κερδίστε, χωρις περιττά δικαιολογητικά, με συνέπεια και ταχύτητα

 • ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
 • Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόενα περισσότερα σημεία όπως Αττική, Βοιωτία, Κόρινθο, Αργολίδα, Αχαία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ηράκλειο κλπ

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Σας δίνουμε συμβουλες με οδηγό την οικονομία και την ευκολία εφαρμογής ώστε να αναβαθμίσεται την ενεργειακη κατάταξη του κτιρίου σας αυξάνοντας έτσι την αξία του.

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

  Το ευρύ φάσμα των υπηρεσίων που καλύπτουμε σε θέματα νομιμοποίησης ακινήτων οπως :

  1.     Ρύθμιση περί αυθαιρέτων Ν.4014/11
  2.     Τοπογραφικά διαγράμματα
  3.      Βεβαίωση  Μηχανικού

   MAILING LIST

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

   ECG EGERSIS group
   Μελετητική Κατασκευαστική Εμπορική
   Ελ. Βενιζέλου 337, Καλλιθέα
   Αθήνα Ελλάδα Τ.Κ 17237
   Τ: 2107770062 F: 2107770072
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. web: http://www.egersis.gr

   Scroll to Top